Friday, November 09, 2007

I Got a Job!

I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job I got a job

8 comments:

Spooky said...

YAY!

A.B. said...

CONGRATULATIONS!!! That makes one of us!

xo AB

p.s. You're fired. :)

ccr in MA said...

Oh, congratulations!

You sound just a little pleased :)

Mini said...

YAY!!! what are you going to be doing>???

Stacey said...

It's a combination of general office admin and assistant to the president. Eventually the job will trend more into a research/executive assistant position. And get this--the office is right in Malden Center! That's a 12-minute walk from my house!

Suzanne said...

Congratulations!! Some people have all the luck.

Anonymous said...

Assistant to the President? But he is beyond assistance. And since when did he have an office in Malden. Moreover, how could you possibly have passed the security clearance after what I told the FBI about you?

Stacey said...

Damn Park Service background checks...